NORA MØ OUTLET

Nora Mø Outlet er nok ikke en outlet i gængs forstand. Det er super aktuelle varer, til skarpe priser, da de ofte er hentet hjem som ekstraordinære tilbud fra vores leverandører i Nora Mø. Du finder også reststørrelser fra Nora Mø, til gode priser.

Vi er også nogle gange om året i Paris for at hente spændende og anderledes varer hjem fra upcoming designers. Kig ind. Vi får nye varer hver uge.

EFFEKTEN AF CORONA VIRUS – VI LUKKER OUTLETTEN
(NORA MØ, SØNDERGADE 9, FORTSÆTTER)

Der er jo ingen tvivl om at de fleste detail butikker er hårdt ramt af den særlige situation som Corona Virussen har medført. Den danske regering har iværksat en masse hjælpeforanstaltninger, som kan bidrage til at afbøde virkningerne af situationen. Det er vi alle taknemmelige for. På trods af hjælpepakker, og god opbakning fra vores kunder, har effekten af pandemien, betydning for en detailbutik som vores, og vi må udvise rettidig omhu, så vi kan overholde vores forpligtelser.
Vi har derfor valgt at afvikle Nora Mø Outletten på Søndergade 15 (Nora Mø, Søndergade 9, fortsætter).

OPHØRSUDSALG I OUTLETTEN

Du kan netop nu gøre HELT EKSEPTIONELLE KUP under vores OPHØRSUDSALG.

Kig ind i butikken, og lav fantastiske handler på helt friske forårsvarer, med kæmpestore rabatter. 
OBS. Vi agerer fortsat efter de anbefalede regler vedr. Corona sikkerhed. 

PS. Hvis du er særligt sårbar, med nedsat immun forsvar, kan du også booke en tid på www.noramø.dk, så du kan prøve efter lukketid, alene i butikken.

I outletten møder du Hanne som har styr på de nye styles
som kommer ind løbende.

I Outletten kan du gøre gode fund.
Ofte til en brøkdel af varens normale pris. Det er ikke 2. sortering, men blot gode tilbud som købes ind med store kontantrabatter, som vi sender videre til vores kunder.

NORA MØ
OUTLET

Der er altid en god handel at gøre. Spændende fund.
Specielle dele fra Paris.
Kort sagt – outletten er altid et besøg værd.