feminin, stærk, kreativ, sårbar, uperfekt

RIKKE MADSEN

I 2008 købte Rikke Madsen Noa Noa efter den daværende indehaver. Der blev indgået en ny franchise aftale med det danske boheme mærke Noa Noa. Efter 12 gode år, ønskede vi at skifte fra monobrand til multibrand store, og Nora Mø så dagens lys. 

 

Nora Mø – en multibrand store

I 2019 skiftede vi derfor navn til Nora Mø. Et skifte som vi bestemt ikke har fortrudt. Vores nye genvundne frihed har vi udnyttet til at boltre os i nytænkende upcoming designers. Spændende recycle og upcycle materialer. Og genopdage gamle hæderkronede brands som har levet en stille men god tilværelse i skyggen af de store masseproducerende multinationale brands.

Følelsen af igen at kunne udvikle, og blomstre butikken, og samtidigt taknemmeligheden over at blive belønnet af vore mange trofaste kunder – fortæller os at skiftet var helt rigtigt.

Nora Mø skulle egentlig køre i en fræk rød sportsvogn, med kaleche, eller en fin istandsat Citroën 2CV. Men behovet for at kunne komme rundt til leverandører i Europa, og hente nye spændende og aktuelle varer og gode tilbud hjem til Silkeborg, vandt over drømmen om højt til himlen.  Så valget faldt på en Ford Courier. 

Nora Mø er ikke en bestemt stil, men vi sigter efter at kunne tilfredsstille alle de stemninger som hun er i. Feminin, stærk, kreativ, sårbar, uperfekt og alt muligt andet.

Velkommen i Nora Mø

 

Kærlig hilsen Nora Mø

Rikke Madsen