SAMTYKKEERKLÆRING
OG PRIVATLIVSPOLITIK

INTRODUKTION
Hos Nora Mø, har vi fravalgt at sælge varer via en decideret webshop. Vi ønsker at være fokuserede, og nærværende med de kunder som kommer i butikken. Vi kommunikerer nyheder, og budskaber via Instagram og Facebook.

COOKIES
Vi har en hjemmeside, men vi anvender ikke cookies, og gemmer således ikke noget på din computer.

HANDEL VIA EMAIL BESTILLING
Hvis du bestiller varer via email, eller andre online metoder, opretter vi dig i vores Kundedatabase, med navn, email adresse, og mobilnummer.

PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er pr. definition alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du bestiller varer, tilmelder dig vores kundeklub, eller vores nyhedsbrev, indsamler og behandler vi de nødvendige informationer.

Personhenførbare oplysninger som vi gemmer, er følgende:
– Navn – Telefonnummer – E-mail adresse

SIKKERHED
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, slettet, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og kommunikere nyhedsbreve, og relevant kommunikation til dig.

PERIODE FOR OPBEVARING
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER
Vi videregiver ikke dine data til nogen 3. parter.

Vi benytter dog en tredjepart som hoster vores kassesystem, hvor vores kundebase indtastes. Databasen opbevares i ”skyen” hos vores hosting partner, med hvem vi har en databehandleraftale.

De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun datahandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

INDSIGT OG KLAGER
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [butik@noramoe.dk]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER Websitet ejes og publiceres af:

Nora Mø
Søndergade 9
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 81 38 77
E-mail: butik@noramoe.dk

Ansvarlig: Rikke Madsen